diumenge, 20 de novembre del 2011

Plaça Sòller, Colles Arraona i Sabadell, Final Campionat Veterans, 20-11-2011.

La Final del Campionat en Categoria de Veterans ha quedat deslluïda per culpa del mal temps, doncs s'ha hagut de traslladar el concurs al pavelló Palestra, situat prop de la plaça Sóller. Al final s'ha aixecat el dia, i ha fet un matí meravellós.  

El bon temps, ha fet que la sala tingués un ambient una miqueta sufocant, castigant per un igual a totes les colles, i molt especialment al nostre president, que després d'una llarga lesió, avui ha reaparegut, i entre la calor i la bona vida que s'ha donat aquest últim mes i mig, s'ha passat el concurs exigint una bombona de oxigen i un ventall.  

Avui la Sagrada Família no ha tremolat, (veure crònica 25-nov-2009) ja que per la falta d'espai, l'organització ha optat, amb molt bon criteri, no fer el Galop d'entrada. El criteri, poc després ha desaparegut, ja que les colles veteranes, repeteixo veteranes, han ballat una sardana que tirava 93 compassos de llargs, encara sort que ballar la sardana, “Les campanes de Breda“, de Joan Lluís Moraleda, ha estat un autèntic luxe.  

La Colla Sabadell no ha passat del quart lloc amb el qual va començar el campionat a Vilanova, la Arraona per la seva banda ha fet un meritori tercer lloc, en la classificació de colles lliures.

Quant a la revessa, després d'uns quants concursos sense mullar, ara no es podia fallar, les revesses dels dos anys anteriors, es van saldar amb dos encerts i a més en solitari, cal esmentar que la revessa de l'any passat, es van ballar més de dos-cents compassos en solitari, la d'avui s'ha compartit amb altres colles, però també ha tingut el seu punt d'incertesa, ja que aquesta sardana era molt llarga, i les colles anaven caient una darrere de l'altra, al final la Sabadell s'ha mantingut en peu, l'alegria de la Gran Taca Verda ha estat immensa.

 A poc a poc els dansaires van sortint de la infermeria, avui li ha tocat el torn al Sr. President, però d'aquí a una poc li tocarà al Joan Rifer, que per anar escalfant, ha ballat la revessa, ha estat arribar i encertar-la. 

Classificació Colles Veteranes Lliures: 1ª Joventut Sardanista, 2ª Arrels de Dintre el Bosc, 3ª Arraona, 4ª Continuïtat, 5ª Manresa Dansa i 6ª La Lira Vendrellenca. 

Classificació Campionat Nacional Colles Veteranes: Empatades al primer lloc, Toc de Dansa i Ressò, 3ª Roques Blaves de la Passió, 4ª Sabadell, 5ª Dansaires de Maig i 6ª Sempre Laietans. 

Amb el concurs d'avui, es dóna per acabat el Campionat, que ha estat guanyat per segon any consecutiu per la Colla Toc de Dansa de Tarragona, vagi per davant la nostra més sincera felicitació, tots sabem l'esforç i el sacrifici que hi ha darrere d'aquest triomf. FELICITATS COLLA, PER MOLTS ANYS CAMPIONS.(l'any que ve ens toca a nosaltres)  

1 comentari:

  1. Gràcies companys. Un plaer compartir concursos amb vosaltres.
    L'any vinent més, i si pot ser, millor.

    Toc de Dansa

    ResponElimina