dilluns, 3 d’octubre de 2011

Concurs de Cornellà de Llobregat, Campionat de Catalunya, Veterans.

Cap sorpresa a Cornellà, el quart lloc estava cantat, malgrat que els dansaires de la Gran Taca Verda  vam treballar de valent, sembla que aquest lloc ens pertany en propietat, per tant, cap sorpresa, les colles Ressò, Roques Blaves i Toc de Dansa, son anelles amb dansaires de gran qualitat i amb molta experiència, i que els fa molt difícils de batre. Però no per això hem de llançar  la tovallola, anem pel bon camí, i aquesta és la nostra primera temporada al Campionat, penso que podem estar ben contents del nivell exhibit fins ara. 

A l'hora d'escriure aquesta crònica la UCS encara no ha publicat els parcials, per tant no sabem si hem millorat pel que fa a la classificació de Lloret de Mar.  

Com en altres sortides dels concursos del Campionat, la Sabadell ha estat  molt ben acompanyada pels dansaires que no han estat convocats pel Jaume, detall que és molt d'agrair, però clar en un dia de sol com el d'ahir, més de la meitat de la "Claca" ha presenciat el concurs refugiada a la terrassa d'un bar. Mentre la anella patia ballant sota el Sol, uns altres es prenien una cervesa ben freda asseguts a l‘ombra, cap més comentari.

Gent poc solidària, no hi ha dret, això no es fa,  conxo!!!!!!!!!

De la revessa? cap notícia, ningú va ser capaç d'encertar-la per tant com bé va dir el speaker, l'únic guanyador, va ser el compositor. 

Una novetat del Concurs de Cornellà, va ser la sardana de germanor, que es va ballar en la modalitat de "Batiburrillo" (veure les fotos), com a experiència està bé, però el mètode tradicional és molt millor, on vas a parar !!!!!!!!!

La classificació final va ser la següent:  primer lloc, Toc de Dansa i Roques Blaves, aquestes dues colles van quedar empatades a punts,  tercera Ressò, quarta Sabadell, cinquena  Dansaires de Maig i sisena Sempre Laietans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada