diumenge, 3 de juliol del 2011

Concurs de Rubí, Colles Arraona i Sabadell, 2- Juliol- 2011.

Ahir el concurs de Rubí va estar marcat per la baixa d'última hora del Josep Maria, que s’ha afegit a les del Jesus i el Feliu que es van produir la setmana passada, en total ja són set els dansaires que són a la infermeria, tot i amb aquestes dificultats la Arraona i la Sabadell, van poder complir amb l'últim compromís del Campionat Territorial en què havien de competir conjuntament.

Nit de molta calor, encara que la Méteo van dir que les temperatures eren més baixes que altres anys, però les camises dels dansaires de la "Taca" no van notar aquesta baixada, com es pot comprovar en les fotos del reportatge, cal dir que, l'efecte de gran humitat de la roba del Sadurní, no estava produïda per la transpiració, si nó per haver estat conseqüència de que alguns companys li van llençar aigua després del seu debut, cosa que no té cap gràcia, sobretot en aquestes dates que fa calor, el que li fas, és un favor.

Respecte a la competició, ahir a la nit es va perdre una bona oportunitat perquè la Colla Sabadell es col.loqués segona en la classificació, es va quedar tan sol a un punt del seu gran rival la Ressò, aquest punt era molt important de cara al Campionat Territorial, depenent sempre del resultat obtingut per la Sabadell en el pròxim concurs de Folgueroles.

La Colla Arraona per la seva part ha quedat totalment despenjada dels llocs de pòdium, però amb la bona notícia del debut del Sadurní, un fitxatge que ha arribat quan més ho necessitàvem.

La anècdota del concurs la va posar l'organització, a l'anunciar que la Colla Sabadell havia quedat en segon lloc en les dues sardanes, la decepció va arribar després, en el moment del lliurament de trofeus, va ser quan es va aclarir la confusió.

La classificació del concurs va ser la següent: 1ª Roques Blaves, 2ª Ressò, 3ª Sabadell, 4ª Arraona i 5ª Arrels Dintre el Bosc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada