diumenge, 27 de març de 2011

COLLES ARRAONA I SABADELL, CONCURS DE GRANOLLERS, 27-3-2011

Previsió del temps per al diumenge 27 de març 2011, ennuvolat amb estones de sol al matí i pluges generals al Pirineu, la realitat ha estat aquesta, pluges generals a la Plaça de la Porxada de Granollers, ennuvolat amb estones de sol per la tarda, no anem bé.

Com és lògic el concurs s'ha hagut de traslladar al Pavelló Esportiu "El Tub", una gran nau amb forma mig cilíndrica (d'aquí ve el seu nom) on es poden practicar diversos esports a la vegada.

L'organització degut al poc espai disponible ha optat, amb molt bon criteri, simplificar el galop d'entrada, i ha fet desfilar una parella per colla.

La primera sardana de lluïment, a la Sabadell li ha tocat ballar al costat d'una pista on es disputava un partit de voleibol femení, el cas és que el match estava molt disputat, l'equip de color verd li quedaven pocs punts per guanyar, però les de color pistatxo es defensaven amb un punt d'honor digne d'admiració, el cas és que, cada punt era aclamat com si fos el que donava la victòria, la Sant Jordi-ciutat de Barcelona, ​​tampoc es volia donar per vençuda, així que Xavier Torrent, no s’ha deixat intimidar pels equips femenins de voleibol, i amb una audàcia només a l'abast dels més valents ha iniciat la sardana amb el seu flabiol, la Sabadell doncs, ha aguantat l'embat dels equips de voleibol femenins i de la Sant Jordi, amb una enteresa que només tenen les colles més experimentades.

La Arraona tampoc ho tenia fàcil, li ha tocat en sort d'estar davant de la cobla, una cobla Super motivada per l’exposa’t anteriorment, Enric Ortí, no volia ser menys que el seu company, i la tenora sonava a tota màquina, despentinant completament al Marc Rifer, que era el que estava més a prop, ens asseguren els de la Arraona que era impossible perdre el compàs.

Després de les sardanes de lluïment, l'equip femení que vestia uniforme de color verd, s'ha proclamat guanyador del partit, compartint la seva alegria amb el públic assistent al concurs, amb les colles participants i en especial amb la Sant Jordi.

Però el millor del concurs ha vingut amb la sardana revessa, que ha estat encertada per les dues anelles, per a la Arraona l'ha tret el Jaume i per a la Sabadell l’ Ester, que avui s'estrenava com revessaire, en acabar la sardana s'ha escoltat un crit d'alegria tan gran al pavelló, que semblava que havia tornat a guanyar un punt l'equip femení de voleibol.

El concurs ha servit per preparar el d'Igualada, el primer del Campionat Territorial, i la cosa no pinta gens malament, s'ha exhibit un bon nivell sardanístic i tot fa pensar que aquest any es farà un bon paper, com ho demostra la classificació de avui, que ha estat la següent: 1 ª Ressò, 2 ª Sabadell i Arraona, 4 ª Dansaires de Maig, 5 ª Entre Boires, 6 ª Sempre Xarau i 7 ª Sempre laietans.

No voldríem acabar la crònica sense esmentar la Colla Arraona, que avui fa un any que va reaparèixer en aquest concurs, felicitats a tots.

Ara toca Igualada i ha arribat l'hora de la veritat, comença el campionat, pit i collons, això ara va de debò.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada