divendres, 11 de febrer de 2011

Festa segon aniversari de la Colla Sabadell, 2011.

No es podia demanar un dia millor per celebrar el segon aniversari de la Colla Sabadell, molt bona temperatura amb un Sol radiant i molt ambient a la plaça Doctor Robert, fora s’havia penjat el cartell de "Esgotades les entrades" a la Plaça no cabia una ànima, per tant totes es van tenir de conformar amb escoltar les sardanes des de fora, (les ànimes).

A la ballada van acudir també tota la Junta de Sabadell Sardanista, amics d'abans d'ara i de sempre i una visita tant inesperada com sorprenent la del Mestre Tomàs Gil i Membrado, sense oblidar-nos d'un vell amic de la Colla, Bart Simpson que va fer les delícies de la Mainada.

La Cobla Jovenívola de Sabadell va ser l'encarregada de posar la música, i va presentar al seu nou primer Tenora Marc Isan, des d'aquí li desitgem molta sort.

De les sardanes que es van interpretar cal destacar-ne dues, “Colla Sabadell” de Carles Santiago i una estrena, que curiosament, no constava el seu títol al programa que va repartir Sabadell Sardanista, aviat es van desvetllar tots els misteris, els integrants de la Colla Sabadell van fer un homenatge als seus capdansers amb una sardana titulada “L'Àngel i la Mª Carme”, de Tomàs Gil i Membrado, vet aquí el motiu de l'assistència del Mestre a aquesta ballada.

Després de la magnífica interpretació de la Cobla Jovenívola van arribar els petons i les felicitacions, unes escenes realment emotives. Curiosament entre els convidats de la Colla van coincidir dues generacions de compositors l'Aurora Vicentini de 13 anys i Tomás Gil de 95.

La Gran Taca Verda va aprofitar la Diada per estrenar una nova samarreta, amb un espectacular logotip, un dibuix d'una gran taca que curiosament es de color verd. Pel que fa al aperitiu que va oferir la colla a tots els presents a la ballada, va tenir una gran acollida per part del públic, esgotant totes les existències molt ràpidament, gairebé dotze quilos de pastes i ves a saber quans litres de moscatell.

La festa va continuar amb el dinar de final de temporada, amb un ambient molt distès entre els dansaires i convidats, que conversaven i s'explicaven anècdotes ocorregudes durant tot l'any. La Núria Muñoz també va ser protagonista a la festa, i va rebre un obsequi per la creació del Galop de Fantasia presentat a Ceret. Els de la “Taca Verda” estaven molt feliços, aliens al que els espera aquesta temporada que està a punt de començar, oi que si Jaume.???

Després dels cafès, el Capdanser Ángel Muñoz, el “Coach” Jaume Nonell, el president de Sabadell Sardanista Robert Guillem i finalment Lluís Subirana van dirigir unes paraules als presents, tots van coincidir la importància que ha tingut els darrers anys la Colla al món de la sardana, en els temps actuals que segur no són els millors que hem viscut, també van encoratjar als dansaires a continuar el camí emprès ara fa dos anys.

Un cop acabats els discursos, el José va fer la presentació del CD amb el resum de tota la temporada, amb fotos on apareixien els moments més divertits i entranyables viscuts durant tot l'any, un magnífic treball molt aplaudit i ovacionat per tota la Colla, felicitats.

Tot seguit es va fer un petit homenatge a Tomàs Gil, en agraïment per la sardana dedicada a l'Àngel i la M. Carme, desprès es van repartir tots els trofeus aconseguits durant la temporada, als dansaires. Cal dir que durant la festa es va fer un concurs per triar els dansaires més Macos/as, els que han tingut mala sort per les lesions i els més alegres, els resultats van ser els següents: Premi als més Riallers, Glòria i Jesús. Premi als més “Pupas”, Montse Cros i Joan Rifer. Premi als més sexis, Albert Uréndez i empatades a punts M. Lluïsa i Mercè.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada