dilluns, 27 de setembre de 2010

Concurs al Pla de la Catedral, 26-9-2010

Fa un any, acabat el concurs de la Catedral, les cares dels dansaires de la "Taca Verda" era tot un poema, veritablement no s'esperava el resultat tan pobre obtingut, molt es va treballar durant les setmanes anteriors preparant aquest concurs tan emblemàtic, i al final va acabar tot amb una gran desil·lusió.

Però com dèiem fa un any, el que no et mata et fa més fort, i en 365 dies la "Taca" s'ha fet més gran i més forta.

Enguany, la Colla Sabadell acompanyada de l'Arraona, han tornat a la Catedral amb la il·lusió renovada i amb moltes ganes de demostrar tot el que s'ha treballat en els assajos, i aconseguir per fi una bona classificació, equiparable a la de Ceret (Catalunya Nord) de la temporada passada.

L'entrenador Jaume Nonell amb la feina que suposa de per si, portar dues colles, ha tingut el treball extra per equilibrar la qualitat de les dues anelles, i d'aquesta manera aconseguir posar a la "Taca" el més alt possible en la classificació.

I l'ha aconseguit amb excreix, col·locant la Sabadell i l'Arraona en segona i tercera posició respectivament, una classificació que ningú en principi se l'esperava, i que ha omplert de felicitat i satisfacció a tota la Colla.

Com ja ve sent costum, en aquest concurs també han debutat dansaires nous, la Laura Rifer que té moltíssima família dins la Colla (esperem que no facin mai un cop d'estat), la Marina una dansaire ex Espigues Daurades, que aportarà la seva gran experiència i qualitat a la colla, i el Josep María, que va debutar fent el galop, ja escalfa motors i aviat el veurem ballant per aquests pobles de Déu.

Ara toca tenir el cap fred i tocar de peus a terra, i continuar treballant si es vol seguir lluitant per estar el més alt possible en la classificació.

Classificació: 1ª Toc de Dansa, 2ª Sabadell, 3ª Arraona, 4ª Ressò, 5ª Galligans, 6ª Nuria, 7ª Dansaires de Maig, 8ª Sempre laietans i 9ª Penedès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada