dilluns, 19 d’abril de 2010

Concurs de L'Hospitalet de Llobregat 2010

Les Colles Arraona i Sabadell han assistit al concurs que s'ha celebrat a L'Hospitalet de Llobregat, al barri de Bellvitge. La Cobla Jovenívola ha estat l’encarregada d’interpretar les sardanes.

La Plaça de la Cultura presentava avui un gran ambient, ja que aquest concurs ha estat puntuable per al campionat Territorial.

De colles veteranes s'han presentat nou anelles en total i que li han donat al concurs molta competitivitat.

La Taca Verda ha fet un bon concurs, quedant la Sabadell classificada en cinquè lloc darrere de Roques Blaves, Arrels Dintre el Bosc, Ressò i Toc de Dansa que ha guanyat el concurs. L'Arraona per la seva part ha quedat classificada en sisè lloc empatada amb la Colla Continuïtat i davant de les colles Dansaires de Maig i Sempre Laietans.

El Jaume Nonell ha fet les següents alineacions: per l'Arraona: Anna, Carme, Lluïsa, Montse Cros, Montse Sánchez, Pilar Barrachina, Albert Uréndez, Jesús, Joan Duran, Jordi, Jose i Xavi. I per la Sabadell: Glòria, MªCarme, Montse Campoy, Paquita, Pilar Sagarra, Tere, Albert Rifer, Àngel, Francesc Manaut, Manolo, Marc Rifer i Paco.

La Taca Verda ha sortit contenta de L'Hospitalet amb aquest resultat, ja que enguany s'ha tornar a començar gairebé de zero, i en comparació amb l'any anterior per aquestes dates, el nivell actual és molt superior, i amb tota la temporada per endavant s’ha afronta el futur amb molta il·lusió.


La propera sortida serà a Sabadell, i la Taca Verda ja està preparant un xou molt especial, “THE GREEN DREAM 2010” ataca de nou, remembering Plaça Sòller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada