diumenge, 21 de març de 2010

Debut de la Colla Arraona a Granollers, 2010. Colla Sabadell

A Granollers s'ha celebrat el primer concurs de la temporada per a la "Taca Verda”.

El matí ha començat amb molt bons auguris, ja que la "gran caravana verda" ha trobat, no sol la ciutat, sinó que, sense perdre's ni una sola vegada dins d'ella, ha trobat aparcament a prop de la Plaça de la Porxada, un fet extraordinari.

Magnífic ambient que es respirava a la Plaça, per a les colles era el primer concurs de l'any i les salutacions i abraçades per la retrobada entre dansaires s'ha fet habitual durant tot el matí.

Però el fet més extraordinari ha estat el debut de la Colla Arraona, que aquest any serà la companya de la "Sabadell", dues anelles que s'ha procurat equilibrar al màxim, perquè les dues siguin igual de competitives, l'única diferència que hi ha entre les dues anelles, és l’alçària dels seus dansaires, a l’Arraona" ballen els més alts.

Cal ressaltar també el gran de debut de la Montse Sánchez, que després de molts anys de seguir al seu espòs (Paco, mi Paco) a tots els concursos, l'any passat va decidir per fi aprendre a ballar sardanes, l'anella que li ha tocat en sort ha estat l'Arraona", felicitats Montse. Altres debutants han estat Albert Urendez, Joan López i Pilar Segarra, aquests ja amb molts concursos a les seves espardenyes. També han contribuït a l'èxit de la Colla els nostres amics, Albert Rifer, Anna i el Xavier. Gràcies per la vostra ajuda.

La Colla Sabadell també ha volgut ser protagonista, i de la mà de Jaume Nonell ha encertat la revessa, en resum ha sortit un gran concurs per a les dues anelles, quedant la Sabadell classificada en tercera posició, darrere de la Colla Ressò i de la Colla Núria que ha guanyat el concurs, per la seva part l'Arraona s'ha classificat en quart lloc davant de les Colles L’ Estelada de Vic, Dansaires de Maig i Sempre Laietans.

La "Taca Verda" ha començat la temporada de manera immillorable, i l'esforç que s'ha fet aquests últims assaigs s'ha vist reflectit avui en la "Porxada". Felicitats a tota la "Colla"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada