diumenge, 7 de febrer de 2010

Primer aniversari tercera etapa.

Després d'una setmana d’ incertesa meteorològica, s'ha presentat un matí esplèndid . La Colla ha arribat de bon matí a la Plaça Dr. Robert i s'ha posat a treballar en la col·locació de la pancarta i la preparació de les taules, on s'anaven a servir el moscatell i les galetes al descans de l'audició.

La ballada organitzada per Sabadell Sardanista i que estava dedicada a la Taca Verda, ha començat amb una sardana amb un títol força curiós, "Please don't stop the music" de Marc Timón, estrenada aquest mateix any. La Jovenívola de Sabadell ha continuat amb “Avi Botet” d’ Enric Ortí, i tot seguit amb la sardana “Arraona” de Josep Vinaròs que encara que està dedicada a la nostra ciutat, porta el mateix nom que la segona colla de la Taca Verda, que debutarà aquesta temporada. El moment àlgid del matí ha arribat amb la sardana "Colla Sabadell", de Carles Santiago. L'anella de la Sabadell s’anava fent cada vegada més gran, ja que molts dansaires han volgut acompanyar a la colla en un dia tan important. Fins i tot Salvador Saumoy (padrí de la colla) ha ballat la "repe."

En el descans el públic ha pogut gaudir d'un petit refrigeri servit per la colla.

"Ara és l'hora de Banyuls" de Joan Jordi Beumala i "Dansaire català" de Ramon Vilà, han posat punt i final a un gran matí sardanístic.

Només resta encoratjar a la "Taca Verda" que aquesta temporada sortirà amb dues colles, la Sabadell i l'Arraona, esperant que surti igual o millor que l'anterior.

Cap comentari:

Publica un comentari