diumenge, 6 de desembre de 2009

26è SARAU ARTESENC.

A Artés s’ha celebrat el concurs de sardanes dins els actes del XXVI SARAU ARTESENC. Un viatge curt però ben programat, tots els conductors de la colla disposaven d'un mapa amb la ruta a seguir.

Encapçalant la caravana verda, el nostre volgut president ha realitzat unes maniobres del tot desconcertants però habituals. Després d'anar per carretera gairebé tot el trajecte, a última hora i sense cap explicació, s’ha incorporat a l'autopista, davant l'estupor dels seus bojos seguidors. Amb aquest acte altruista l’Àngel ha posat un granet de sorra per quadrar els pressupostos de la Generalitat.

Mentre una petita fracció de la colla, comandada pel gran estrateg de les rutes, el Manolo, s'adreçaven a Artés via Bourg Madame, per sort o casualitat s’ha donat compte de l'error a l'alçada de Gironella.
La direcció de la Colla hauria de replantejar-se molt seriosament cercar uns altres responsables per als desplaçaments de la propera temporada. Ara com ara, els actuals no ofereixen cap mena garantia.

En el concurs d'avui els protagonistes han estat les colles veteranes, fins a set anelles han concursat. Una bona prova de foc per la Sabadell, atès que entre elles es trobaven algunes de les millors colles de la categoria. La Sabadell ha ballat a un bon nivell amb algunes de les seves noves incorporacions, aconseguint un quart lloc darrere de Joventut Sardanista, Arrels Dintre el Bosc i Roques Blaves que ha guanyat el concurs.

Aquesta última ha fet una exhibició de punts lliures molt aplaudida pel públic.

La cobla Sant Jordi s’ha encarregat d'interpretar les sardanes, amb un so espectacular, però amb seriosos problemes per part de les colles, per escoltar el repartiment, atès que el concurs s’ha fet al Pavelló d'Esports.

Al final, galop de sortida i fins a l'any vinent. La Colla, ara sí, s’acomiada d’un gran any. Resta només el sopar a on es repartiran els premis obtinguts i la reunió per preparar la propera temporada.
Sort a la colla pel proper any. Bon Nadal.

2 comentaris:

  1. Senyor redactor: El president ha de fer de president, es a dir, de relacions públiques i Cojonero major i puntopelota. Era en èpoques dels sioux quan el cap de la tribu encapçalava la caravana. Per tant, estic d'acord en que "la direcció de la Colla hauria de replantejar-se molt seriosament cercar uns altres responsables per als desplaçaments ".
    Però: si la Direcció de la colla és el Presidnet mateix,... això no quadra. Què estàs dient: President dimissió ????

    ResponElimina
  2. Algú amb fosques intencions ha manipulat les paraules escrites per aquest humil redactor. El que el nostre president tingés una petita incidència a la carretera, no significa que no tingui capacitat per dirigir amb braç ferm el timó de la nostra nau, jo se que el Sr.President sempre té a la colla en el seu cap, quan camina, quan menja, quan treballa i quan dorm, no hi ha ningú millor preparat per a aquesta dura tasca que el nostre president. Qualsevol intent de cop d'estat, serà durament castigat, i em tindrà a mi com a braç executor, no m'arronsaré davant les amenaces enemigues vinguin d'on vinguin, el nostre president pot estar tranquil, a mi sempre em tindrà al seu costat. GOD SAVES TO OUR PRESINDET.

    ResponElimina