dilluns, 2 de novembre de 2009

CONCURS DE GIRONA 2009

Concurs a Girona, marcat per tres fets, els positius: la reaparició del Jose després d'una petita operació quirúrgica, el debut del Feliu, un expert sardanista amb molts concursos a les seves espatlles, encara en fase d'acoblament, però que en el futur donarà molta qualitat a la colla i gran “alçada”, tercer i últim, l'absència del nostre entrenador. La colla es relaxa massa sense la seva presència, no hi ha res com una sola mirada de nostre "coach", per espavilar a la gent.

Es van fer dos grups classificatoris amb les colles veteranes, les del territorial, quedant guanyadora Aires Gironins, i les lliures, on la Sabadell va quedar en segon lloc, darrere de la colla Núria. La cobla encarregada d'interpretar les sardanes va ser la Ciutat de Girona.

En acabar el concurs, la colla va anar a dinar al restaurant que hi ha al pavelló del GEiEG, coincidint amb les colles, Aires Gironins, Galligans i Magrana.

Entrecots insuperables, magnífica tonyina i unes postres de pinya que segur que és pecat de tant bones que eren. I finalment i per acabar una jornada gairebé perfecta es va cantar el feliç aniversari al Sr. Francisco, que ja té cinquanta-nou anys, però que aparenta cinquanta-vuit.

Ara només queda un concurs, el de la plaça Sóller, i els tres assajos que queden, es treballarà gairebé en exclusiva la preparació del galop, i els altres despropòsits que es tinguin que fer, “Ave Maria Purisima”.

1 comentari:

  1. Pos nem malament si la colla es relaxa quan no hi ha el coach. Això és:
    1) El coach no ha fet be la seva feina, en especial, la mentalització de la colla
    2) El segundo de a bordo no s'entera
    3) Ja em passareu la llista del dansaires que es "despisten" quan no hi ha el coach. (es garantitza secret de confesió i tracte de testimoni protegit)

    ResponElimina